Ei määrä vaan laatu ratkaisee :-)

Työkiireiden keskellä meinasi unohtua kertoa todella mukavia uutisia: Viime viikolla sain jo kolmantena vuonna peräkkäin tunnustusta hyvin tehdystä työstä; “Saavuttaakseen RE/MAX 100 % Clubin jäsenyyden, välittäjän täytyy erottautua yhdeksi parhaista kiinteistönvälitysalalla”. Lisäksi huippu-upeaa oli myös saada tunnustusta siitä, että asiakkaat ovat olleet työhöni erittäin tyytyväisiä, eli “Paras Asiakastyytyväisyys -välittäjä”, 300 välittäjän joukosta 20 parasta palkittiin 🙂. Ei määrä vaan laatu ratkaisee 🙂…Tästä on hyvä jatkaa samalla tavalla eteenpäin myös tänä vuonna! Nöyrä kiitos luottamuksestanne rakkaat asiakkaani!

 

Kiitos luottamuksesta asuntojenne myynnissä…

Iloinen yllätys yrittäjiltämme odotti minua eilisessä palaveriaamussa, kun sain kiitokset parhaasta kuukausituloksesta Classicin toimiston historiassa tähän asti… Siitä suuri kiitos teille kaikille, jotka olette luottaneet osaamiseeni asuntojenne myynnin suhteen, asunnot siis myös myydään :-)… Samaisessa palaverissa kiitosta tuli minulle myös toimistomme kuukauden parhaana asiakastyytyväisyyden mittareilla mitattuna. Jotain olen siis osannut tehdä viime kuussakin oikein :-)… Toimistomme on ollut viime vuonna koko Suomen toimistojemme paras asiakastyytyväisyysmittareilla mitattuna, joten siinä joukossa on jo haastetta erottua oman toimiston ammattilaisjoukon parhaana…

20161101_134609_1478000986045_resized-2

 

Luotettava ja sitoutunut välittäjä

Myös tänä vuonna sain hienon tunnustuksen työstäni vuoden 2015 osalta ja olen todella iloinen voidessani kuulua näiden palkittujen ja arvostettujen välittäjien joukkoon. Tässä asuntomarkkinassa sekä taloustilanteessa missä myös viime vuonna olemme eläneet, hyvä tulos työssä ei ole itsestäänselvyys eikä toteudu ilman määrätietoista ja vahvaa uskoa sekä oikeaa asennetta ja kovaa työtä halutun päämäärän eteen, jossa kaikki asuntokaupan osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulemaan.

Jälleen kerran haluan kiittää teitä upeita asiakkaitani, niin asunnon myyjinä kuin ostajinakin, joiden kanssa olen saanut tehdä yhteistyötä. Lukuisat antamanne suositukset minusta ystävillenne ja tutuillenne ovat olleet  parasta mitä työssäni voi vain toivoa ja silloin tietää todellakin oikeasti onnistuneensa. Kiitos!

” Saavuttaakseen RE/MAX 100 % Clubin jäsenyyden, välittäjän täytyy erottautua yhdeksi parhaista kiinteistönvälitysalalla. Kuluneen vuoden aikana, vahvan sitoutumisen ja työn kautta he ovat auttaneet lukuisia asiakkaita omalla osaamisellaan. Tämä saavutus tuo heidät RE/MAX 100 % Clubiin.

RE/MAX Finland on ylpeä saavutuksestasi. Kiitämme sinua kovasta työstä ja esimerkistä, jonka tuot koko alallemme.”

 

Jokavuotinen muistaminen pienten potilaiden hyväksi

Vuosi sitten ryhdyin lahjoittajaksi Lastenklinikoiden Kummit ry:n kautta pienten potilaiden hyväksi ja ajattelin tehdä siitä tradition. Nyt on vuosi kulunut ja uusi vuosi 2016 alkanut ja samoilla ajatuksilla jatkan myös tätä kuluvaa vuotta.  Mikään lahjoitus lasten hyvinvoinnin turvaamiseksi ei ole turhaa.

 

Kiitos vuoden 2015 hyvästä työstä

Oli iloinen yllätys, kun yrittäjämme palkitsivat minut hyvin tehdystä työstä viime vuoden osalta! Suuri kiitos siitä kaikille upeat asiakkaani, joiden kanssa olen saanut viime vuonnakin tehdä yhteistyötä kodin myynnin sekä uuden kodin oston merkeissä. On ollut todella antoisaa saada elää mukana näissä elämänne suurissa ratkaisuissa.

 

kiitosl

Sitoutunut ja luotettava välittäjä

” Saavuttaakseen RE/MAX 100 % Clubin jäsenyyden, välittäjän täytyy erottautua yhdeksi parhaista kiinteistönvälitysalalla. Kuluneen vuoden aikana, vahvan sitoutumisen ja työn kautta he ovat auttaneet lukuisia asiakkaita omalla osaamisellaan. Tämä saavutus tuo heidät RE/MAX 100 % Clubiin.

RE/MAX Finland on ylpeä saavutuksestasi. Kiitämme sinua kovasta työstä ja esimerkistä, jonka tuot koko alallemme.”

Achievement 2014

 

On ollut suunnaton ilo saada tunnustusta omasta työstä viime vuoden osalta! Tästä tunnustuksesta haluan nöyrästi kiittää teitä kaikkia upeita asiakkaitani, joiden kanssa olen saanut tehdä yhteistyötä ja elää mukananne yhdessä elämän tärkeimmissä asioissa, oman asunnon myynnissä ja uuden asunnon ostamisessa. Tästä on hyvä jatkaa yhteistyössä kanssanne eteenpäin nyt ja tulevaisuudessa!

Kiittäen Pipsa

 

 

Iloista Pääsiäistä!

“Lentelipä pikkuinen noita-akka,
luudassaan täysi pajuvakka.
Sieltä se nakkeli pikkutaikoja,
toivotellen hyviä pääsiäisaikoja!”

Kyllä asuntokauppa käy myös nyt, mutta…

…huipputuloksiin pääseminen vaatii aitoa auttamisen halua ja todellista sitoutuneisuutta omaan työhön. Tärkeintä on ehdoton luottamus ja hyvä yhteistyö sekä myyjään, mutta myös ostajaan, jotta lopputuloksesta, eli myyjälle asunnon myynnistä sekä ostajalle uuden asunnon ostamisesta, syntyy molempien osapuolien kannalta erinomainen tulos ja vastavuoroisesti pääsen itse auttamaan työhöni tyytyväisiä asiakkaita myös tulevaisuudessa.  Siksi tässä työssä ja tässä markkinatilanteessa vain pitkäjänteisellä ja kokonaisvaltaisella työpanoksella pärjää ja asuntokauppa käy  myös nyt!

Kodinmyyntisuunnitelman edut Sinulle

1. Roadmap

Roadmap

Kaikille ei ole ehkä entuudestaan selvää, mitä asioita  kodin myymiseen liittyy ja kun käymme yhdessä Kodinmyyntisuunnitelman huolella läpi, olet koko ajan tietoinen siitä, mitä tapahtuu seuraavaksi. Samalla Kodinmyyntisuunnitelma toimii sinulle suuntaviivana koko asuntosi myyntiprosessin ajan.
2. Palvelulupaus

Palvelulupaus

RE/MAX Kodinmyyntisuunnitelma on samalla palvelulupaus, eli toimintatapani tehdä myynti- ja markkinointityötäni asuntokaupan ammattilaisena.
3. Laatu

Laatu

RE/MAX Kodinmyyntisuunnitelma toimii suuntaviivana ja varmistaa samalla myös laadukkaan ja systemaattisen toiminnan.

Ha­luat­ko oman RE/MAX Ko­din­myyn­ti­suun­ni­tel­man?

Ota yhteyttä, niin tehdään räätälöity suunnitelma juuri Sinun kotisi myymisestä!

Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto KiAT

Nyt se on konkreettista! Tutkintotodistus tuli postissa tällä viikolla ja noin puolentoista vuoden uurastus työn ohessa opiskellen on nyt siis onnellisesti ohi! 🙂 . Tutkintotoimikunnan mukaan “Ammattitutkinnon suorittaminen on virallinen osoitus kiinteistönvälitysalan ammattitaidosta”.  Olen nyt siis todistetusti ammattilainen alallani! 🙂 Mahtavaa!!! 🙂 🙂

Pienten potilaiden hyväksi

Olen miettinyt monesti millaista hyvää voisin omalta osaltani toteuttaa pienimuotoisen hyväntekeväisyyden muodossa ja että se menisi oikeasti perille sinne minne se on tarkoitettu.

Koska perhe ja lapset ovat itselleni tärkeitä jokapäiväisessä arjessa ja kohtaan paljon lapsiperheitä myös työssäni, halusin tukea osaltani pieniä potilaita ja heidän hoitomahdollisuuksiaan yliopistollisten keskussairaaloiden lastenklinikoilla tukemalla Lastenklinikoiden Kummit ry:n toimintaa.

Minusta tuntuu, että haluan tehdä tästä jokavuotisen tradition, koska lapsissa on meidän tulevaisuus.

 

Hyvää Uutta Vuotta 2015!

Lämpöä, valoa talven juhlaan,

sydämen tunnetta paljon tuhlaan.

Toivotan eloa rauhaisaa

hyvää vuotta alkavaa.

 

Rauhaisaa Joulua…

Joulun aikaa,
joulun taikaa.
Iloista oloa ja joulumieltä,
hyvä olo löytyy sieltä.

 

RE/MAX Convention Barcelonassa lokakuussa

Vuotuinen koko Euroopan tapaaminen koulutuksen ja verkostoitumisen merkeissä pidettiin tänä vuonna Barcelonassa. Sää oli suosiollinen, kun meistä yrittäjistä 900 henkilöä 37 eri maasta kokoontui yhteiseen kolutus -ja verkostoitumistilaisuuteen kuulemaan puhujia ja panelisteja sekä ottamaan lisää oppia ja vinkkejä  kotiin vietäviksi.

 

 

 

 

Muutto uusiin tiloihin Tapiolaan

Kesällä uudistui myös työpisteeni, sillä aloitin uudessa Tapiolan Remaxissa osana monien samojen jo Merituulen Remaxissa tutuiksi tulleiden kollegoiden kanssa. Yrittäjiksi Tapiolan Remaxiin lähtivät Merituulesta kollegani Sirkku Puikkonen sekä Merituulen Remaxin yrittäjä Petter Frisk.  Niinkuin yksi asuntoaan myyvä asiakkaani asian minulle kiteyttikin,  “pääasia, että olet RE/MAXilla ja me “siirrymme”  mukanasi, joten mikään ei käytännössä muutu, vain maisemat.” 🙂 .

Näinhän se onkin, fyysisellä sijainnillani työskentelyn kannalta ei ole juurikaan merkitystä, sillä työhän tehdään pitkälti muualla kuin toimistopöydän äärellä. Työpiste on lähinnä se tukikohta, jossa olennaisimmat paperityöt tehdään. Itselleni tärkein kriteeri siirtymisessä Tapiolaan olivat ihmiset, joiden kanssa yhteistyötä olin tottunut tekemään aiemminkin ja joiden kanssa sitä halusin jatkaa myös vastedeskin. Vaikka välittäjän työ ulospäin voi näyttää yhden ihmisen toiminnalta, taustalla vaikuttaa kuitenkin monen työkaverin ja yhteistyön merkitys, mikä ei aina näy ulospäin ostavalle tai myyvälle asiakkaalle.

Tässä alla muutama kuva onnistuneesta avajaisillastamme sekä myös uudesta taitavasta tiimistämme Tapiolassa. Olet tervetullut milloin vain poikkemaan uudessa toimistossamme vaikkapa kahville. Liikkuvan työni takia kannattaa kuitenkin vaikka pikaisesti soittaa ensin, jotta ehdin itsekin paikalle :-).

 

Rentouttavaa Pääsiäistä!

Pääsiäinen on hyvä aika katkaista arjen kiireet ja nauttia perheestä, ystävistä,

luonnosta ja hyvästä ruoasta ja ihan vain olla.

Nautinnollista ja rentouttavaa Pääsiäisen aikaa!

RE/MAX näkyy nyt kaikkialla sinun eduksesi!

Joko muuten olet nähnyt mainoksemme mediassa? Et voi välttyä näkemästä 🙂 . Tarkkaile TV -kanavia, sillä TV-spotit pyörivät Nelosella, Livillä ja Jimillä. Hauskoja!

Lisäksi tulemme vahvasti mukaan myös mm. radion puolelle, joten tulet kuulemaan meistä myös radion kautta RadioSuomiPOPilla sekä Radio Aallossa. Olethan kuulolla 🙂

Tässä yksi esimerkki hauskasta Talk Show -tyyppisestä mainoksesta:

 

 

 

 

 

Kuluttajaliitto syyttää pankkeja kiristyksestä lainaneuvotteluissa

Tiesithän, että sinulla on asiakkaana vapaus valita kenen välittäjän haluat kotiasi myyvän?

“Koska pankit ovat ryhtyneet kiristämään asiakkaitaan käyttämään pankin tai finanssiryhmän   omaa kiinteistönvälitystoimistoa, kuluttajaliitto on esittänyt Finanssivalvonnalle vaatimuksen ryhtyä pikaisiin   toimenpiteisiin, joilla pankkien harjoittama viranomaisohjeiden vastainen   kytkykauppa saadaan loppumaan.

Asiakkaan tulee voida valita välitystoimisto omien valintakriteereidensä ja   mahdollisten aikaisempien asiakassuhteidensa perusteella, eikä joutua   pakolla sen pankkiryhmän kiinteistönvälityksen asiakkaaksi, jonka   laina-asiakas hän on.”

Tästä  pääset lukemaan koko kirjoituksen

Remaxilaisena olen sitoutunut  alla oleviin eettisiin sääntöihin, joiden pitäisi olla itsestäänselvyys meille kaikille alalla toimiville välittäjille.

 

 

 

Viisi tärkeää asiaa asunnon myynnissä sijainnin lisäksi

 

Koti on monelle arvokkain omaisuus, mahdollisesti myös sinulle. On erittäin tärkeää, että valitset oikean välittäjän myymään kotisi.

Olemme kaikki kuulleet, että tärkein tekijä asunnon myynnissä on sijainti – mutta se ei ole ainoa tekijä. Sijainnin lisäksi muita tärkeitä tekijöitä ovat:

1. Asunnon oikea hinnoittelu

2. Asunnon valmistelu myyntiä varten

3. Asunnon tehokas markkinointi

4. Oikean kiinteistönvälittäjän valinta

5. Tärkeiden yksityiskohtien sopiminen

Työskentelen RE/MAX:lla kanssasi tiiviisti varmistaakseni, että tietyt olennaiset tekijät on otettu huomioon. Usein nämä tärkeät tekijät jätetään huomiotta kokemuksen puutteesta tai sen takia, että on valittu väärä välittäjä. Molemmat näistä päätöksistä voi johtaa kalliisiin virheisiin.

Asiakkaitteni kokemuksia heidän asuntonsa myynnistä voit käydä katsomassa  kohdasta “referenssejä”.

 

Hyvää Uutta Vuotta 2014!

Happy new year 2014

“Tähden lentoa, elämää rentoa, ei huolen häivää, iloisin mielin kohti huomista päivää! Uusi vuosi tuokoon taikaa, iloa ja onnen aikaa!”

Hyvää Uutta Vuotta!

Joulun rauhaa…

kuva

Jouluna on aika asettua aloilleen hetkeksi…

Hyvää ja rauhallista Joulua!

Messuilla sisustussuunnittelijan kanssa

Messuilla marraskuussa

Tapiolan urheiluhalli täyttyi pienistä ja vähän suuremmistakin voimistelijoista aurinkoisena marraskuun viikonloppuna. Minut oli kutsuttu sisustussuunnittelijakollegani kanssa mukaan joukkoon kertomaan palveluistamme yleisössä ja apujoukoissa hääriville vanhemmille.

Tunnelma oli varsin tiivis ja halli täynnä jännitystä, kun joukkue kerrallaan asteli yleisön ja tuomareiden eteen.

Päivä oli antoisa ja saimme seurustella mukavien vanhempien kanssa ja samalla ständillämme kävijät pääsivät osallistumaan 100 euron sekä kahden 25 euron lahjakortin arvontaan.

Onni suosi seuraavia voittajia:

100 €  lahjakortti meni Miia Nejlikille Muurameen, 25 €  lahjakortti Anneli Suutalalle Espooseen sekä toinen 25 €  lahjakortti Mika Lehdolle Espooseen.

Onnea voittajille!

Glögikauden avaus toimistollamme

kuva messut remax

Päätimme kollegani Satu Räihän kanssa tempaista joulun alla olemalla ensimmäiset glögin ja piparin tarjoajat kauppakeskus Merituulessa  🙂 … ja olimmekin. Asiakkaat ottivat glögitarjoilun lämpimästi vastaan, sillä ulkona puhalsi aika ikävä marraskuinen viima ja lämmin juoma lämmitti monen isomman ja pienemmänkin vierailijan mieltä.

Toimistomme avajaiset Merituulen kauppakeskuksessa

Toimiston avajaiset Merituulessa 19.8.2013

Elokuussa vietimme toimistomme avajaisia Kauppakeskus Merituulessa kokonaisen viikon ajan! Oli todella hienoa päästä upeasti uusittuun kauppakeskukseen asiakkaiden äärelle.  Avajaisissamme vierailleet asiakkaat ottivat meidät todella hyvin vastaan ja olivat kiinnostuneita kuulemaan ajankohtaista asiaa asuntokaupasta. Avajaisia juhlittiin herkullisten kakkujen ja kahvin kera. Tulemme varmasti vielä usein näkemään jo tutuksi tulleita asiakkaita kauppakeskuksen käytävillä.