Miksi RE/MAX?

RE/MAX on erilainen. Yrittäjähenkisyys tekee meistä välittäjistä tavoitteellisia ja tästä hyötyvät ennen kaikkea asiakkaamme, sinä. Meillä välittäjillä on vahva paikallinen asiantuntemus ja kokemus asunnonvälityksestä.
Remax on markkinajohtaja peräti 11 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. RE/MAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa perhettä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.


Viisi syytä valita RE/MAX

 

1

Kokemus

REMAX on toiminut yhtäjaksoisesti yli 40 vuotta. Tällä hetkellä maailman suurin kiinteistönvälitysketju REMAX toimii yli 90 maassa ja ketjussa on yli 90.000 välittäjää. Suomessa REMAX on toiminut yli seitsemän vuotta, ja meitä välittäjiä on jo yli 30 paikkakunnalla yli 300 – ja kasvamme vahvasti.

 

 

2

Laajin näkyvyys

REMAX brändi tunnetaan kaikkialla maailmassa – takaamme asiakkaidemme asunnoille laajimman näkyvyyden niin kansainvälisesti kuin paikallisestikin. Suomessa markkinoimme kohteita suurimmissa portaaleissa: Jokakoti.fi, Etuovi.com, Oikotie.fi, sekä tietysti REMAX-toimistojen sivuilla.

 

 

3

Myyntivoima

REMAXin yli 90.000 välittäjää voivat palvella asiakkaita yli aluerajojen. Toimimme myös Suomessa yli aluerajojen varmistaen, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen palvelun – asunnot myydään parhaaseen mahdolliseen hintaan, mahdollisimman nopeasti.

 

 

4

Yrittäjyys

Me kaikki REMAXin välittäjät olemme myös yrittäjiä. Tämä takaa sen, että välittäjänä pistän itseni likoon asiakkaan puolesta ja otan henkilökohtaisesti vastuun asiakkaan palvelemisesta – joka päivä.

 

 

5

Ammattitaito

REMAX on kehittänyt vahvat valmennusohjelmat meille välittäjille ja yrittäjille, jotta voimme kehittyä omassa työssämme ja tarjota parhaan mahdollisen avun asiakkaalle. Kaikkien välittäjien koulutukseen, niin uusien kuin kokeneidenkin, keskitytään jatkuvasti. Oman koulutuksen lisäksi kaikki REMAX-välittäjät suorittavat mahdollisimman laajasti Suomessa olevat kiinteistönvälitysalan tutkinnot.