Toimistomme RE/MAX Promise LKV on erilainen

Erilainen ehkä siksi, että

Yrittäjähenkisyys tekee välittäjistämme tavoitteellisia ja tästä hyötyvät ennen kaikkea asiakkaamme. Välittäjillämme on vahva paikallinen asiantuntemus ja kokemus asunnonvälityksestä.

Perustimme toimistomme RE/MAX Promise LKV:n keväällä 2017 yhdessä pitkäaikaisen kollegani Satu Räihän kanssa palvelemaan kaikkia vanhoja ja uusia asiakkaitamme, sillä tiedämme mitä asiakkaat odottavat tänä päivänä: laadukasta henkilökohtaista palvelua, kuitenkin rennolla ja reippaalla yrittäjän asenteella.

Sijaintimme on hyvin keskeinen Lauttasaaressa, mistä on nopeat reitit niin Espooseen kun muualle Helsinkiin auttamaan asiakkaitamme. Voit poiketa kahville tai muuten vaan tulla keskustelemaan asuntoasioista toimistoomme Heikkiläntielle.

Välittäjillämme on laaja ja pitkäaikainen kokemus kiinteistöalalta sekä vahva alueellinen osaaminen. Tuomme perinteiseen kiinteistönvälitystapaan uutta potkua yrittäjävetoisella konseptilla.

Välittäjämme ovat huippumotivoituneita työhönsä! Meidän avulla voit ostaa, vuokrata tai myydä haluamallasi tavalla sujuvasti ja vaivattomasti asunnon, kiinteistön/tontin laajan verkostomme kautta.

RE/MAX Promisen toimistossa sinua palvelevat yrittäjät Pipsa Honkasalo ja Satu Räihä sekä myyntineuvottelija Silja Santala-Mäkinen.

Voimakkaasti muuttuva toimintaympäristö asettaa jatkuvasti lisävaatimuksia asunto- ja kiinteistökaupan onnistumiselle kaikkien osapuolten kannalta. Ammattitaitomme avulla saatte turvallisen, mutkattoman sekä kokonaisvaltaisen palvelun.

Paras asiakastyytyväisyys toimisto 2017

Miksi RE/MAX?

RE/MAX on erilainen. Yrittäjähenkisyys tekee meistä välittäjistä tavoitteellisia ja tästä hyötyvät ennen kaikkea asiakkaamme, sinä. Meillä välittäjillä on vahva paikallinen asiantuntemus ja kokemus asunnonvälityksestä.
Remax on markkinajohtaja peräti 11 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. RE/MAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa perhettä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.

Viisi syytä valita RE/MAX

Kokemus

REMAX on toiminut yhtäjaksoisesti yli 40 vuotta. Tällä hetkellä maailman suurin kiinteistönvälitysketju REMAX toimii yli 90 maassa ja ketjussa on yli 90.000 välittäjää. Suomessa REMAX on toiminut yli seitsemän vuotta, ja meitä välittäjiä on jo yli 30 paikkakunnalla yli 300 – ja kasvamme vahvasti.

Laajin näkyvyys

REMAX brändi tunnetaan kaikkialla maailmassa – takaamme asiakkaidemme asunnoille laajimman näkyvyyden niin kansainvälisesti kuin paikallisestikin. Suomessa markkinoimme kohteita suurimmissa portaaleissa: Jokakoti.fi, Etuovi.com, Oikotie.fi, sekä tietysti REMAX-toimistojen sivuilla.

Myyntivoima

REMAXin yli 90.000 välittäjää voivat palvella asiakkaita yli aluerajojen. Toimimme myös Suomessa yli aluerajojen varmistaen, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen palvelun – asunnot myydään parhaaseen mahdolliseen hintaan, mahdollisimman nopeasti.

Yrittäjyys

Me kaikki REMAXin välittäjät olemme myös yrittäjiä. Tämä takaa sen, että välittäjänä pistän itseni likoon asiakkaan puolesta ja otan henkilökohtaisesti vastuun asiakkaan palvelemisesta – joka päivä.

Ammattitaito

REMAX on kehittänyt vahvat valmennusohjelmat meille välittäjille ja yrittäjille, jotta voimme kehittyä omassa työssämme ja tarjota parhaan mahdollisen avun asiakkaalle. Kaikkien välittäjien koulutukseen, niin uusien kuin kokeneidenkin, keskitytään jatkuvasti. Oman koulutuksen lisäksi kaikki REMAX-välittäjät suorittavat mahdollisimman laajasti Suomessa olevat kiinteistönvälitysalan tutkinnot.