Pipsa Honkasalo | Kiinteistönvälittäjä, LKV, DMS, KiAT, LVV

Olen unelmatyössäni päästessäni tutustumaan uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin ja heidän ainutkertaisiin koteihinsa, joiden myynnin he luottavat käsiini voidakseen jatkaa levollisin ja luottavaisin mielin kohti seuraavia unelmiaan.

Koen olevani etuoikeutettu saadessani olla osana tätä meille kaikille tärkeää prosessia, oman kodin myyntiä ja uuden löytämistä.

Korkea työmoraalini, vuosien aikana syventynyt monipuolinen ammattitaitoni sekä asiantuntijana toimimisen kokonaisvaltainen laatu ja vastuu sekä erityisen tärkeänä asiana edellä mainittujen lisäksi asiakkailtani saama luottamus minua kohtaan, ovat ne keskeiset välineet hyvään ja onnistuneeseen yhteistyöhön.

Paras ja koskettavin tunne onnistumisesta ja hyvästä molemminpuolisesta luottamuksesta on vuosi toisensa jälkeen yhä uudelleen luokseni palaavat työhöni tyytyväiset asunnon ostajat ja myyjät, jotka myös suosittelevat minua omille ystävilleen ja tutuilleen silloin, kun he etsivät kumppanikseen luotettavaa ja tehokasta sekä ammattitaitoista kiinteistönvälitysalan asiantuntijaa huolehtimaan myös heidän asuntonsa, usein kalleimman omaisuutensa, myynnistä.

Nämä taidot ja laajan kokemukseni saat käyttöösi myös sinun kotisi vastuullisessa myynnissä ja markkinoinnissa, kun valitset minut yhteistyökumppaniksesi.

Soita tai laita minulle viestiä, saat kauttani räätälöidyn ja juuri sinun kodillesi suunnitellun välityspalkkiotarjouksen sekä yksilöllisen Kotisi myyntisuunnitelman – avaimet tulokselliseen yhteistyöhön! puh. 040 552 8832 tai pipsa@pipsahonkasalo.fi

Service also in English