Pipsa Honkasalo | Kiinteistönvälittäjä, LKV, DMS, KiAT, LVV

Olen unelmatyössäni yrittäjänä päästessäni tutustumaan uusiin, mielenkiintoisiin ihmisiin ja heidän ainutkertaisiin koteihinsa, joiden myynnin he luottavat käsiini voidakseen jatkaa kohti seuraavia unelmiaan.

Koen olevani etuoikeutettu saadessani olla osana tätä meille kaikille tärkeää prosessia, oman asunnon myyntiä ja uuden kodin löytämistä.

Pitkä kokemukseni myynnin ja markkinoinnin tehtävissä sekä asuminen ja opiskelu ulkomailla ovat kokonaisvaltainen työkalu ja palvelupaketti, jonka annan asiakkaideni käyttöön työni kautta.

Oma arvomaailmani, korkea työmoraalini sekä asiakkailtani saama luottamus ovat keskeiset välineet hyvään ja onnistuneeseen yhteistyöhön oman kodin myynnissä.

Laaja kokemukseni asuntomyynnistä myös rakennuttajalla, sekä kokonaisvaltainen myynti- sekä markkinointivastuu uusien asuntojen osalta yhteistyössä rakennusosaston sekä sisustusarkkitehdin kanssa tuovat painavaa lisäarvoa ja kokemusta työhöni myös käytettyjen kotien myynnissä ja markkinoinnissa.

Uuden rakentamattoman kodin myyminen on oma taitolajinsa, jossa vaaditaan hyvää ammattitaitoa, vuorovaikutustaitoja, myynti- ja markkinointiosaamista sekä asiakkaan luottamusta minua ja työtäni kohtaan.

Pitkä kokemukseni asuntojen myynnistä ja –markkinoinnista ovat avaimet onnistuneeseen lopputulokseen ja tyytyväiseen asiakassuhteeseen, joka jatkuu myös vuosien saatossa.

Nämä taidot ja kokemukseni saat käyttöösi myös sinun kotisi myynnissä ja markkinoinnissa. Kun valitset minut kotisi myyntiin, saat samalla yli 400 Remax –välittäjää Suomessa palvelukseesi sekä näkyvyyden yli 100 maahan maailmanlaajuisesti, ainoana Suomessa!

Soita tai laita minulle viestiä, kun harkitset kotisi myyntiä, saat minulta välityspalkkiotarjouksen sekä oman yksilöllisen Kodinmyyntisuunnitelman – avaimet tulokselliseen yhteistyöhön! puh. 040 552 8832 tai pipsa.honkasalo@remax.fi

Service also in English