Luotettava ja rehellinen kiinteistönvälittäjä

 

Oman kodin myynti on ainutkertainen tilanne ja useimmille meille myös tärkein omaisuutemme. Kenelle olet valmis antamaan tärkeimmän omaisuutesi myynnin?

Haluathan, että kotiasi myy ammattilainen, jotta voit itse nauttia turvallisin mielin siitä, että tärkeimmän omaisuutesi myynti on luotettavissa ja asiantuntevissa käsissä?

Tarjoan sinulle henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua asuntosi myyntiin, sillä jokainen koti on ainutkertainen ja siksi myyntiin tulee sitoutua kokonaisvaltaisesti, sinun parastasi ajatellen.

Koska oma arvomaailmani ja työmoraalini ovat korkealla, rehellisyys, luotettavuus ja asiakaslähtöisyys asunnonvälityksessä ovat kulmakiviä toiminnalleni.

Suhtaudun kotisi myyntiin kuin omaani, vaatimalla parasta ja toimimalla vain parhaaksesi.
Tyytyväinen asiakas on tavoitteeni työssäni nyt ja myös tulevina vuosina. Valitse siis kotisi arvoinen kiinteistönvälityksen ammattilainen!

Soita tai laita minulle viestiä, kun harkitset kotisi myyntiä, saat minulta oman Kotisi myyntisuunnitelman – avaimet tulokselliseen yhteistyöhön! puh. 040 552 8832 tai pipsa.honkasalo@kotilkv.fi

Service also in english