Suosituksia


Pipsan käsiin voi luottaa tärkeän omaisuutensa myynnin vailla huolen häivää. Hän on huippu!

Suosituksia asiakkailta

Olimme tutustuneet jo useampaan välittäjään ennen kuin löysimme Pipsan. Löysimme hänet netistä suositusten perusteella- selkeästi Espoon ja pääkaupunkiseudun alueella Pipsan ammattitaito ja erinomaisen energinen ote on pantu merkille.

Heti ensimmäisestä tapaamisesta alkaen Pipsan energia ja ammattitaito nousi esiin. Parasta tässä oli se, ettei energia lopahtanut ensimmäisen näytön jälkeen. Koko myyntiajan saimme tietoa etenemisestä: milloin näyttöjä järjestetään, palautetta näytöistä ja myös vinkin että ikkunat kannattaisi myös pestä kevätauringon sisään päästämiseksi. 🙂 Kaikki toiminta oli koordinoitua ja tähtäsi tarjouksen saamiseen. Ammattitaito ja positiivinen energia näkyivät myös ostajille. He antoivat spontaania palautetta Pipsan olleen paras välittäjä, jonka he olivat tavanneet yli vuoden asuntoa etsiessään.

Siis pähkinänkuoressa positiivinen energia ja ammattitaito näkyy sekä myyjälle, että ostajalle ja asunto saa nopeasti uudet asukkaat.

-Matti Rauhala

Pipsan käsiin voi luottaa tärkeän omaisuutensa myynnin vailla huolen häivää. Hän on huippu!

Olemme nopeaan kiinteistökauppaamme erittäin tyytyväisiä!

Olemme tunteneet Pipsan jo kauan ja saaneet seurata hänen opiskelu- ja työuraansa läheltä. Tiesimme että hän paneutuu työtehtäviinsä täysillä ja haluaa erottua joukosta positiivisesti. Meille Pipsa oli luonteva valinta suuren omakotitalomme välittäjäksi.

Laadimme Pipsan kanssa kohteesta perusteelliset esitteet brändeineen ja materiaaleineen. Kodistamme otettiin ammattikuvaajan toimesta todella upeat ja edustavat kuvat ja tehtiin hieno video. Niiden perusteella alkoi mieleen hiipiä jo ajatuksia, että jos ei laitettaisiinkaan taloa myyntiin…

Kaikista myynnin valmisteluihin ja itse kaupantekoon liittyvistä toimenpiteistä saimme Pipsalta erittäin hyvän ja kattavan ohjeistuksen. Koko prosessi kaikenkaikkiaan hoitui ammattitaitoisesti, luontevasti ja hienotunteisesti.

Voimme lämpimästi suositella Pipsaa kotinne välittäjäksi. Tiedämme että hän paneutuu toimeksiantoon täsmällisesti ja sydämellä. Pipsa tähtää siihen, että kaikki osapuolet olisivat lopputulokseen mahdollisimman tyytyväisiä. Hän ei myy vain taloa tai asuntoa, hän myy kotia – ja sen huomaa ;)!

Kiitoksin,
Eija ja Antti Pitkänen

 

Löysimme Pipsan sattumalta netistä tuskaillessamme asuntomme myymisen vaikeutta, se oli ollut myynnissä jo pitkään toisella välittäjällä, joka ei osannut selittää miksi asuntomme ei mennyt kaupaksi, vaikka hintakin oli ihan kohdillaan. Remontoitavaahan asunnossa olisi toki riittänyt, mutta se oli hinnassa jo otettu huomioon. Vain yksi ehdollinen tarjous oli tullut puolessa vuodessa, ja sekin raukesi koska ostotarjouksen ehtona oli oman asunnon myynti. Otimme yhteyttä Pipsaan ja pyysimme hänet arviokäynnille, puhuttuamme ensin pitkään puhelimessa.

Pipsassa teki vaikutuksen hänen positiivinen ja energinen olemuksensa, ja se, että hän tuntui aina olevan töissä, ja siten loistavasti tavoitettavissa. Hän vaikutti myös hyvin helposti lähestyttävältä ja oli ihailtavan kielitaitoinen. Vitkuttelimme kuitenkin lähes kaksi kuukautta välittäjän vaihdon kanssa, mikä oli jälkeenpäin ajatellen hölmöä, sillä Pipsa myi sopimuksen tehtyämme asuntomme alle kuukaudessa. Sitä stailattiin hieman ensin, ja laitettiin lainakalusteita, koska olimme silloin jo muuttaneet uuteen asuntoomme, mutta varsinaiselta remontista vältyimme.

Olemme vieläkin miettineet miten paljolta stressiltä olisimme välttyneet jos olisimme alunperinkin käyttäneet Pipsaa, emme vain myyntiin ryhtyessämme tajunneet mikä merkitys välittäjällä on. Tuhannet kiitokset Pipsa sinulle! Voimme lämpimästi suositella sinua kenelle tahansa!

Irene ja Hannu Espoosta

Luottamus on minulle tärkeä asia, kun teen asuntokauppoja. Pipsa on luotettava ja asiantuntija omalla alallaan.

Asuntosijoittajana ostan ja myyn asuntoja aika ajoin ja tiedän heti kenelle soitan! Pipsa on huippumyyjä!

Asuntosijoittaja ja sarjayrittäjä Eva Brchisky

Kiitos Pipsa!

Onneksi löysimme juuri Sinut kotiamme myymään. Olet loistava työssäsi. Teit paljon enemmän kuin vain työsi.

Kaikki mitä itsestäsi kerroit ja kaikki kehut sinusta pitävät todellakin paikkansa. Ja enemmänkin.

Otit tilanteemme, perheenä, jossa on pieniä lapsia ja lemmikki, yksilöllisesti huomioon ja omistuneisuutesi näkyi joka vaiheessa.

Yhteydenpito oli nopeaa ja asiat todella tapahtuivat nopeasti. Tiesimme koko ajan missä mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi. Kotimme oli myynnissä vain 2 viikkoa ja hinnaksi saimme sen mitä arvioitiinkin.

Voimme todella suositella sinua kaikille, jotka haluavat omistautuneen, rehellisen, luotettavan ja nopean välittäjän. Välittäjän, joka vielä hoitaa työnsä asiakkaan tarpeet ja toiveet yksilöllisesti huomioiden.

On ollut ilo tehdä kanssasi yhteistyötä!

Kiittäen,

Anne ja Kalle

Pipsa Honkasalo!

Sydämellä mukana, Aidosti välittäen, Sinun parhaaksesi Kaikki pitää todellakin paikkansa. Ottaessani yhteyttä Pipsaan ensimmäisen kerran, niin muistan panneeni merkille, miten asiastani kiinnostuttiin aidosti. Pitkän keskustelun jälkeen olin vakuuttunut, että juuri Pipsalle haluan antaa asuntoni myyntiin. Asiat etenivät sutjakasti ja määrätietoisesti kohti ensiesittelyä. Pipsa piti säännöllisesti yhteyttä ja piti minut erittäin hyvin tietoisena myynnin etenemisestä. Yhteistyö ja kommunikointi oli luottamusta herättävää ja tunsin selvästi miten hyvin asioihin paneuduttiin. Myyntiesite oli erittäin hyvä ja kuvat loistavia. Asunto myytiin kahdessa viikossa ja kaikki sujui erittäin mallikkaasti. Perheeni tulee jatkossakin hyödyntämään Pipsan vakuuttavaa ammattitaitoa ja sitoutumista omaan työhönsä.

Parhaat Kiitokset Pipsa loistavasta asunnon myyntityöstä. Suosittelen erittäin lämpimästi Pipsaa Sinunkin asunnon välittäjäksi.

Pekka Ahtikoski Espoo

Pipsa on hoitanut asuntomme myynnin asiantuntevasti. Hänen suhtautumisensa meihin ja ostajaehdokkaisiinkin oli palvelualtista, eikä kertaakaan tullut fiilistä, että taas nuo häiritsee turhilla kysymyksillä tms. 🙂 Meidät pidettiin ajan tasalla myyntitoimista. Oli hienoa, että kerroit kaikesta, mitä teit.

Kesämökin myynnin kauppakirjan laatimisen ja kauppapäivälle päivättävien dokumenttien (esim. lainhuutotodistus) hankkimisen hoidimme myös Pipsan kautta. Saimme juuri sen palvelun, jonka halusimme.

Päivi Koljonen

Valitsimme Pipsan asuntomme myyjäksi sekä edustajaksemme selkein perustein. Pipsa teki hyvän ensivaikutelman, hän selvästi paneutui asiaansa ja oli aidosti kiinnostunut myytävästä kohteestamme. Halusimme ennen kaikkea, että kotiamme myy ehdottoman luotettava myyjä, joten siksi valitsimme Pipsan. Kunnon ja perusteellisen myyjän tapaan, Pipsa kyseli paljon ja teki mielestämme hyvän taustatyön. Hän myös kuunteli meitä ja selitti asunnonmyynnin koukerot selkeästi.

Pipsa on hyvin lähestyttävä, asiaansa paneutuva ja luotettava välittäjä. Hänen kanssaan oli erittäin mukava ja helppo tehdä asuntokauppaa, ja voimme suositella Pipsaa lämpimästi!

Tuomas ja Anna

Löysin Pipsan netin palautekirjoitusten perusteella. Toinen asunnon välittäjä oli epäonnistunut asuntoni myynnissä. Asuntoni pinnat oli täysin uusittu mutta haasteellinen myytävä tulevan putkiremontin vuoksi joten otin yhteyttä Pipsaan enkä pettynyt odotuksissa. Pipsa osoittautui miellyttäväksi, motivoituneeksi, aktiiviseksi ja sinnikkääksi myyjäksi. Hinnan hienosäädön jälkeen Pipsa sai asunnon kaupaksi josta hänelle suuret kiitokset.

Juha Grommi

Mielellämme jaamme kokemuksemme asuntomme myyntiin liittyen:

– Tehty pohjatyö myyntiä varten oli perusteellista.

– Myyntikohteen kuvaukset yllättivät iloisesti.

– Kaikki sovitut asiat hoitui moitteettomasti.

– Saimme ajantasalla olevaa tietoa myyntiin liittyvistä seikoista.

– Olemme tyytyväiset asiakkaat.

Monin terveisin Kaija ja Ossi

Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Pipsa Honkasalon kanssa. Hänen kauttaan löytyi ensimmäisellä tapaamisella uusi asunto, joka täytti kaikki sille asetetut toiveet. Honkasalo järjesti nopeasti, tehokkaasti ja asiantuntevasti edellisen asunnon myynnin ja näin muutto uuteen kotiin marraskuussa 2015 sujui jouhevasti.
Hänen asiakaslähtöinen ajattelutapansa ylitti odotukset. Yhteistyömme oli kumppanuutta parhaimmillaan. Pipsa Honkasalon kiinnostus ja innostus asiakkaan tarpeita kohtaan oli aitoa. Tämä näkyi mm siinä, että hänen ideoimansa sisustusratkaisut toteutuivat uudessa kodissa.
Omien kiireiden keskellä oli helpottavaa luovuttaa kaikki asunnon myymiseen ja ostamiseen liittyvät muodollisuudet asiantuntevalle ja ammattinsa osaavalle Pipsa Honkasalolle. Suosittelen häntä jokaiselle asuntokauppaa harkitsevalle.
Leena Mäenpää-Wirtz


Pipsa. Kiitoksen sanat ei riitä! Hoidit talokauppamme herttaisella sydämellä ja järeällä ammattitaidolla. Ensimmäisestä tapaamisesta välillemme muodostui vahva yhteistyön henki – kanssasi oli ilo asioida. Sinusta välittyi aito halu paneutua työhösi juuri meidän parhaaksemme. Meidän luottamuksemme sinua kohtaan oli vuoren korkuinen – eikä sitä tarvinnut katua. Meillä oli hyvä ja turvallinen olo, asiat järjestyivät ongelmitta. Teit upeaa työtä hyväksemme – kiitos siitä! Oman kodin myyminen ja uuden kodin ostaminen on yksi mullistavimpia asioita ihmisen elämässä. Siihen liittyy paljon erilaisia tunteita ja paljon muistettavia käytännön asioita. Mutta niin se vain kaikki järjestyi – sinun tuella ja ammattitaidolla. Kiitos kaikesta! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ,

Kiittäen Sari ja Jukka

Case talon myynti avioerotapauksessa..

Pipsasta jäi kyllä mieleen se, että hän paneutui erityisen huolellisesti myyntiesitteen tekemiseen. Siihen oli todella käytetty vaivaa ja siinä kerrottiin hieman muutakin kuin talon neliöt ja lämmitysjärjestelmä. Pipsalla oli myös hyvä kuvaaja, jonka kanssa saatiin aikaiseksi hienot kuvat. Meidän tapauksessa talon myynnin syy oli avioero, joka asetti omat haasteensa prosessille. Emme olleet ex- puolisoni kanssa aina ihan samaa mieltä asioista, mutta Pipsa onnistui hyvin tasapainoilemaan meidän välissä ja viemään asioita eteenpäin. Pipsa jäi mieleen valoisana ja miellyttävänä persoonana ja ammattitaitoisena välittäjänä. Iso kiitos Pipsalle, tiedän itsekkin että olimme välillä hieman haasteellisia asiakkaita 🙂 Pipsasta jäi myös fiilis, että Pipsa välittää.

/Jan

Pipsa on Kiva!

Olimme päättäneet muuttaa Espooseen, koska kaikki kaverit asuvat siellä ja meillä oli oma asunto Meri-Rastilassa, mikä oli tarkoitus myydä ja ostaa isompi asunto, koska vaimoni oli raskaana. Olemme tosi onnekkaita, kun löysimme Pipsan, itseasiassa hänellä oli esittely Mankkaan asuntoon, josta olimme kiinnostuneita ja hänestä saadun ensivaikutelman jälkeen olimme vaimoni kanssa varmoja siitä, että Pipsa on se henkilö jonka haluamme myymään meidän asuntoa ja samalla hänen kanssaan voimme tehdä tarjouksen ja mahdolliset kaupat Mankkaan asunnosta.

Minulla on paljon ystäviä jotka ovat asunnonvälittäjiä, mutta tässä vaiheessa meidän oli pakko valita Pipsa, koska ensivaikutelma hänestä sekä hänen ammattitaitonsa ja tarjoamansa kokonaispalvelu olivat kohdallaan! Kutsuimme hänet meidän luokse. Meillä oli käynyt muutama muukin välittäjä arvioimassa asuntoamme ja Pipsa oli asuntomme hinnasta samalla linjalla heidän kanssaan sekä ymmärsi meidän tilanteen. Hän osaa lisäksi hyvin esitellä asuntoa ja kertoa kaiken siitä.

Tapaamisen ja päätöksemme jälkeen teimme hänen kanssaan myyntisuunnitelman oman asuntomme myynnistä, minkä hän toteutti alusta loppuun ilman mitään mutkia! Ja tämä on hänen lahjakkuutensa. Kiitos siitä! Kokemuksen ansiosta hän tiesi mitä tekee, milloin ja missä! Sen jälkeen kaikki olikin niin helppoa! Teimme tarjouksen Mankkaan asunnosta ja oman asuntomme kuvaus ammattilaisen toimesta olikin saman tien ja sitten kaikki olikin valmista. Jo toisen esittelyn jälkeen meillä olikin ostaja omalle asunnolle ja sitä seuraavalla viikolla jo oman asunnon kaupanteko sekä seuraavan asunnon osto heti perään!

Kaikki meni niin nopeasti ja lopussa ymmärsimme miten hyvin ja luotettavasti Pipsa hoiti oman osuutensa. Ei meillä ole mitään negatiivista sanottavaa hänestä. Olimme etsineet yli puoli vuotta asuntoa ja olimme sinä aikana nähneet monia välittäjiä, voin luvata että Pipsa on 10+, jos vertaat muihin.

Kiitos, kun sait myytyä meidän asunnon ja autoit meitä löytämään meidän unelmakodin niin helposti.

T: Mikael ja Lucy

Kiitos Pipsa, teit erinomaista ja asiantuntevaa työtä asuntomme myymiseksi. Valokuvat ja esittelyt asunnosta olivat erinomaisesti tehty ja kuvat olivat tyylikkäät. Kaikkiin kysymyksiin osasit vastat heti ja sinuun oli erittäin helppo olla yhteydessä. Asuntomme menikin kaupaksi heti ensinäytöstä, eikä ihme, olet erittäin ammattitaitoinen ja motivoitunut työhösi. Suosittelisin sinua ihan jokaiselle.

Senni ja Markus

OK, USKOTAAN.

Äkillinen elämänmuutos johti minut luopumaan rakkaaksi käyneestä kodista,
jossa tyttäreni kera saimme viettää hyvää elämää.

Minulla vuosikymmenet myynnin parissa (myös asuntokauppaa), joten: olen itse paras välittäjä.
Ehkäpä olenkin, mutta koska minulla toisaalta on monta ”stressiä” tulessa, selailen mielessäni lukuisia kontaktejani välittäjiin, alan toimijoihin. Poikkean jututtamassa.

Joo, monta hyvää ehdokasta, mutta vain yksi, jonka hoitoon koen voivani muitta mutkitta luottaa siten, että
voin keskittyä omaan ”rallitalliini”.
Päätöstä tehdessä arvioin mm. Pipsan työn tulevan edullisemmaksi, kuin jos itse…
Olin oikeassa.
Vasta lähellä avainten luovutusta huomaan Pipsan sopineen luovutusajankohdan jopa sopivammaksi,
kuin itse olisin älynnyt….
Osaat kuunnella. Kiitos.
Asuntoni pyyntihinnaksi tuli hiukka ylevä, mutta reipas tarjoaja lohkaisi sen verran, että
jäi noin sentilleen oikeaksi arvioimani markkinahinta.
”Ok Pipsa, olet vakuuttanut, osaat tämän minua paremmin.”
Mutta minä tein jälleen oikean valinnan.
Iloisin Terveisin
Risto Pihlajaniemi

First of all, I would like to mention about great experience with Pipsa. It was first time I was selling my apartment and it was important to get full understanding about the process.

Pipsa was so kind to provide detailed information related to property selling ways, was suggesting changes to be made in apartment to improve its look, she was always in touch when needed. In addition, what is most valuable that she was negotiating with the buyer heavily about the price I wanted to get =)

Moreover it was a nice surprise that I have got support from her even after my apartment was sold. She was really supporting me in finding new apartment. I cannot believe that I can get similar service anywhere else.

Finally, I found a new home, so from me and my family – thank you, Pipsa! I will definitely recommend you to anyone!

Anton Rogainis

Pipsa on Pipsa – Pipsa on!

Luotettava, osaava ammattilainen, huolellinen, ymmärtäväinen, täsmällinen, ystävällinen, hauska, sydämellinen ja vielä kauniskin! Pipsasta kyllä hyviä laatusanoja riittää.

Olemme puolisoni kanssa tarkkoja siitä, kuka kotiamme saa myydä tai keneltä sen haluamme ostaa. Välittäjän rooli on aina kaupanteossa merkittävä. Pipsa on täyttänyt kaikki toiveemme ja odotuksemme erinomaisesta kiinteistönvälittäjästä muutamassa asunnonvaihdossamme Sundsbergissa.

Meidän mielestämme Pipsan tulisi saada välittää ja myydä kaikkien ihmisten kodit. Haluaisimme sydämestämme suoda jokaiselle saman ilon, tyytyväisyyden ja turvallisuuden tunteen, mitä olemme itse kokeneet Pipsan kanssa asioidessamme.

Maisi Blomfelt

Kodinvaihto isompaan alkoi tulla ajankohtaiseksi, ja mietinkin pitempään ensiasuntoni myymisen vaihtoehtoja – myydäkö itse vai välittäjän kautta. Kun sitten meille sopiva uusi koti löytyi, tehtiin siitä ehdollinen tarjous, jossa ehtona oli oman asunnon myyminen ensin. Näin tuli kiire myydä oma asunto.

Tapasinkin yhden välittäjän, joka ei kuitenkaan minua vakuuttanut. Kärsimättömänä ihmisenä mietin siinä torstai-iltana, mistä saisin nopeasti hyvän välittäjän joka kykenisi nopeaan ja tehokkaaseen asuntoni myyntiin – laadusta kuitenkaan tinkimättä. Mieleeni muistui sitten Pipsa, jonka olin tavannut käydessäni näytöllä katsomassa erästä rivitaloasuntoa aiemmin kesällä, kun oma uusi koti oli vielä hakusessa. Pipsan ammattitaitoinen olemus ja ystävällisyys olivat jääneet mieleeni. Soitinkin hänelle samantien. Pipsa ymmärsi heti ”hätäni”, ja keskusteltuamme minulle tuli turvallinen ja hyvä mieli.

Jo heti seuraavana aamuna Pipsa tuli kotiini ja kävimme läpi asioita. Tapaamisesta jäi erittäin luottavainen olo ja tiesin, että olin antanut asuntoni myynnin oikeisiin käsiin. Hän oli esimerkiksi erittäin kattavasti paneutunut alueen hinta-asioihin ja vakuutuin, että nyt lähdemme hakemaan parasta mahdollista hintaa. Olen itse suhtautunut hiukan epäilevästi välittäjiin ja ihan alkuun olin ajatellut, että myyn asuntoni itse. Työskentelen itsekin myynnin parissa, ja ajattelin että en tarvitse ketään avukseni. Kuitenkin Pipsan tavattuani en epäillyt hetkeäkään, vaan tiesin että päätös antaa asuntoni myynti hänelle on oikea. Hän ymmärtää, että asiakkaan näkökulmasta kyseessä on ainutkertainen tilanne ja monesti tärkeimmän omaisuuden myynti, johon ei pidä suhtautua millään lailla kevyesti.

Ensimmäisen tapaamisemme jälkeen asunnon myyntiprosessi eteni hyvin nopeasti Pipsan tehokkuuden ansiosta. Esitteet ja ammattivalokuvaajan kuvat olivat ensiluokkaisia. Hän myös piti minua jatkuvasti ajan tasalla kaikesta, mitä taustalla ja ostajaehdokkaiden saralla tapahtui. Ei tarvinnut koskaan odotella tietoja tai pohtia, missä mennään, mistä tuli erittäin hyvä ja luottavainen mieli. Lopputulos olikin erinomainen, sillä asuntoni myytiin alle viikossa, ja lisäksi sellaiseen hintaan, josta en ollut alunperin uskaltanut edes haaveilla. Pipsa myös auttoi tulevan asuntoni ostoon liittyvissä asioissa – hän on aina valmis vastaamaan kaikkiin kysymyksiin ja auttaa mielellään.

Pipsa on siis kaikin puolin erittäin ammattitaitoinen, ystävällinen ja ennenkaikkea hyvä myyjä. Hän on harvinaislaatuinen alallaan, sillä hän ei ainoastaan välitä asuntoa, vaan paneutuu asunnon myyntiin ja markkinointiin kokonaisvaltaisesti, asiakkaan parasta ajatellen. Tehokasta ja erinomaista palvelua, jossa lopputuloksena oli erittäin tyytyväinen asiakas. Tästä palvelusta todella kannattikin maksaa!

Voin suositella Pipsaa todella lämpimästi. Sain asunnolleni parhaan mahdollisen myyjän ja parhaan mahdollisen hinnan. Kerron mielelläni lisää kokemuksistani asunnon myymisestä Pipsan kanssa.

Ilona Järventaus

Aitoa välittämistä

Olin muuttamassa Espooseen toiselta paikkakunnalta, minulla ei ollut minkäänlaista tietoa mistä päin Espoota kannattaisi alkaa etsimään itselleni ja koirilleni uutta kotia. Pipsa otti heti asian hoitaakseen ja etsikin muutaman kohteen mitä lähdinkin sitten katsomaan. Pipsalta sain heti hyviä neuvoja mistä päin kannattaa alkaa etsimään ja mistä päin ei välttämättä kannata, uudesta kodistani tulisi olla hyvät kulkuyhteydet ja ulkoilumaastot lähellä.

Pipsalta sain aina vastauksen joka asiaan vaikka en ihan heti kaikkeen, mutta viimeistään seuraavana päivänä, vaikka en saanut häntä puhelimitse heti kiinni, niin aina tuli viestiä, että soitan sinulle kohta, olen varattuna. Pipsa hoiti kaikki alusta loppuun aivan mahtavalla aidolla välittämisen taidolla.

Ennakkoon minulla oli huonot ajatukset välittäjistä, koska olen saanut huonoa palvelua aiemmin, Pipsa käänsi kyllä minun pään ihan toiseen suuntaan, sain todella henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua.

Jani Nikurautio

”Vaihdoimme aikaisemman välittäjän Pipsaan, sillä toinen ei saanut asuntoa myytyä ehkä liian korkeaksi arvioidun hinnan takia. Muutenkin Pipsa hoiti välityksen ammattimaisemmin, korjasi toisen firman tekemiä virheitä omaan esitteeseensä, otti paljon laadukkaammat valokuvat ammattikuvaajan toimesta , ja välityspalkkio oli silti saman hintainen kuin toisellakin firmalla.”

”Pipsa hoiti asunnon myynnin perusteellisesti, ystävällisesti ja tehokkaasti. Vaikka muutimme ulkomaille kesken myynnin, tunsimme olevamme hyvissä käsissä ja Pipsa sai asunnon myytyä, kaupat tehtyä, ja kommunikointi sujui vaivatta. Kaikenkaikkiaan positiivinen kokemus.”

Tyytyväisiä siis ollaan työhösi 🙂 kiitos vielä!

Vilja ja Luis (Dubai)

Kokemuksia myynnistä:

Ensivaikutelma oli hyvä. Pipsa osasi kuunnella asiakasta ja toiminta ei ollut missään vaiheessa ”yliampuvaa”.

Aktiivinen yhteydenpito mahdollisiin ostajaehdokkaisiin ja meihin asunnon myyjinä.

Ammattikuvaajan käyttäminen asunnon valokuvauksessa takasivat todella onnistuneet valokuvat myytävästä kohteesta.

Kaiken kaikkiaan ammattitaitoista toimintaa, ollaan tosi tyytyväisiä.

Voin suositella Pipsaa välittäjänä myös muille.

Kiitos hyvästä yhteistyöstä!

T: Jarmo perheineen

Hyvä Pipsa!

Ruuhkavuoden, -kuukausien ja -viikkojen sivussa yritimme myydä asuntoamme. Tuumaustauon jälkeen totesimme, että välittäjän apu on tarpeen ja hyvistä vaihtoehdoista valitsimme Pipsan. Valinnasta olemme onnitelleet itseämme, vaikka kiitos kuuluukin Pipsalle. Pipsan johdolla myyntiin valmistauduttiin huolella; ammattikuvaaja otti hyvät kuvat, asunnon ja taloyhtiön ominaisuudet käytiin läpi ja lempeän kannustuksen saattelemana asunto taputeltiin esittelykuntoon.

Asunnon myynti kaiken tohinan keskellä on iso juttu ja siksi on tärkeää, että hommassa pysyy hyvä fiilis viikonpäivästä ja vuorokaudenajasta riippumatta. Asunnolle löytyi hyvä ostajaehdokas ja Pipsan hellässä ohjauksessa kauppa syntyi. Olemme iloisia, että asunnolle löytyi ostaja, jonka todella uskomme viihtyvän uudessa kodissaan. Myynnin muodollisuudet hoituivat todella mallikkaasti ja aina iloisella mielellä.

Suosittelemme vilpittömästi Pipsaa kaikille mukaville ihmisille paitsi silloin, kun tarvitsemme hänen ammattitaitoaan oman asuntomme myymiseen!

Jussi Ekqvist + perhe

Пипса – лучшая!

Это здорово встречать таких людей на жизненном пути, особенно когда тебе требуется помощь в столь деликатных вопросах как смена жилья.

Пипса была готова приехать и профессионально и развернуто ответить на все интересующие нас вопросы в любое удобное для нас время, быстро подготовила все необходимые документы, организовала профессиональную фотосъемку нашей квартиры. Как результат – наша квартира была продана за 1 неделю по лучшей для нас цене! Быстро и очень профессионально!

Также для нас было немаловажным фактором то, на каком высоком уровне Пипса говорит по английски, потому что мы не говорим в совершенстве по фински! У нас всегда складывалось впечатление, что нас правильно понимают и то что мы говорили всегда было правильно понято!

Остается только добавить, что рядом с Пипсой всегда очень тепло и позитивно! Красивая женщина снаружи и внутри! Так держать Пипса!

Будем рекомендовать всем нашим друзьям!

C уважением, Марина и Альберт

 

Pipsa is the best!

This is great to meet such people. Especially, when you need an assistance in such important questions as buying or selling your house or apartments.

Pipsa was ready to come at any time to discuss different aspects regarding the sale of our apartment. She has proved to be a real professional in her field: prepared all the papers, invited professional photographer for taking pictures of the apartment, put the ads on related internet sites. Everything was done in a timely manner. As a result – our apartment was sold within one week and with the price above our expectations. Really fast and professional!

Also it was very important for us that Pipsa speaks English on very high level. It was very easy to communicate with her.

As an addition – Pipsa is a very positive person, it is always a pleasure to talk to her on the matters both related to sale and not.

We can warmly recommend Pipsa as a real estate agent and consultant to all our friends.

With best regards,

Marina and Albert

Olimme jo jonkin aikaa harkinneet isompaa kotia, mutta oma asuntomme oli vielä myymättä. Emme halunneet joutua kahden asunnon loukkuun, joten ensin piti järjestää myynti. Eräällä näytöllä tapasimme Pipsan, joka rohkaisi meitä käynnistämään olarilaisen rivitaloneliömme myynnin vielä ennen joulua. Lopullisen muuttopäätöksen tekeminen on itsessään yllättävän raskas päätös, jota Pipsa ymmärsi ja tuki hyvin.

Pipsan neuvosta tyhjensimme ylimääräiset tavarat pois näkyvistä ja annoimme Pipsalle vapaat kädet valokuvaajan kanssa. Kuvat onnistuivat erinomaisesti, ja itsekin näimme asuntomme uusin silmin, kun netti-ilmoitusta katselmoimme. Ne asiat, joihin aikanaan ihastuimme, olivat taas näkyvissä. Olisimme ostaneet asunnon itsekin uudelleen!

Asuntomme meni yllätykseksemme erittäin nopeasti kaupaksi, ensimmäisestä ja ainoasta näytöstä saimme kaksi tarjousta, joista toisen hyväksyimme sellaisenaan. Pipsan suosittelema ja meidänkin lähtökohtana ollut realistinen hinnoittelu osoittautui kannattavaksi, ja teimme kaupat hiukan tavoitettamme paremmalla hinnalla.

Pipsa oli erittäin aktiivinen ja piti meihin yhteyttä ahkerasti koko prosessin ajan. Hän hoiti lupaamansa asiat nopeasti ja tehokkaasti, ja oli aina valmis keskustelemaan pitkäänkin eri osa-alueista. Suosittelimme Pipsaa asuntonsa myyntiä harkinneille naapureillemmekin.

Oliver ja Tuija

Espoo, 2014

Asunto myytiin pian ensinäytön jälkeen

…eikä pientä pintaremonttia tarvittu. Olin asunut Espoossa kerrostaloyksiössä kahdeksan vuotta, kunnes koitti mahdollisuus muuttaa oman pihan äärelle rivitaloon. Pohdin aluksi, kannattaako yksiön myyntiin ottaa välittäjää. Tuntui, että niin ”pienissä” summissa liikkuessa välittäjäpalkkio olisi kohtuuton. Otin kuitenkin tutustumiskäynnille muutamia välittäjiä. Ja kyllä se niin vain on, että ammattilainen erottuu joukosta. Asiaa mietittyäni päädyin siihen, että haluan hoitaa asunnon myyntini huolettomasti. En olisi viitsinyt perehtyä asuntokauppalakiin, hoitaa paperitöitä, pitää näyttöjä, neuvotella ostajaehdokkaiden kanssa ja hoitaa käytäntöjä pankkien ja verottajan kanssa. Palvelusta kannattaa maksaa.

Pipsa on tehokas ja ystävällinen välittäjä, joka kuuntelee ihmisten tarpeita ja toiveita sekä toimii sen mukaisesti. Vaikka kaupanteossa on aina kyse rahasta, ei Pipsa ole ”tyrkky” myyjä, vaan kiinnostunut asiakaspalvelija. Hän hoiti asunnon myyntini huolellisesti ja perehtyen. Itse vain seurailin vierestä tarjousten tuloa ja pystyin keskittymään muihin elämän asioihin. Palvelukokonaisuus ja palkkio olivat neuvoteltavissa omaan tilanteeseen sopivaksi. Erinomaista palvelua, voin suositella lämpimästi!

Salla H

Asuntomme myyminen Espoon Matinkylässä tuli ajankohtaiseksi vuoden 2014 alussa. Itse asuimme silloin ulkomailla joten meille oli erityisen tärkeää löytää luotettava kiinteistönvälittäjä, joka hoitaa koko prosessin puolestamme. Heti ensimmäisestä yhteydenotosta saakka Pipsa vakuutti meidät.

Myytävästä asunnostamme löytyi kosteusvaurio ja tilanne tuntui lähes toivottomalta. Lähdimme kuitenkin myymään asuntoamme ja olemme aivan varmoja, että ilman Pipsaa lopputulos ei olisi ollut sama. Pipsa teki todella huolellista työtä ja saimme asuntomme myytyä nopeasti hintaan mihin olimme tyytyväisiä. Hän otti asian hoitaakseen ja meillä oli koko ajan tunne, että olemme hyvissä käsissä. Pipsan avoin, rehellinen ja asiakaslähtöinen asennoituminen helpotti varmasti myös ostajan päätöstä.

Oli ilo huomata, että nykyään löytyy vielä ammatti-ihmisiä, jotka todella tekevät työnsä ammattitaidolla, mutta silti suurella sydämellä, asiakasta kuunnellen ja ymmärtäen.

Voimme lämpimästi suositella Pipsaa!

Sanna ja Sami Ringborg

Pipsa hoiti hienosti toimeksiantoamme, joka koski äitini kahden omistaman asunnon myyntiä Espoossa. Hän otti aktiivisesti yhteyttä asuntoesittelyssä käyneisiin ja perikunnan edustajana sain koko ajan infoa myynnin sujumisesta. Pipsan iloinen asenne työhönsä ja pyrkimys hyviin suhteisiin sekä myyjään että ostajaehdokkaisiin loivat hyvät edellytykset myynnin sujumiselle. Oli ilo työskennellä hänen kanssaan ja voin lämpimästi suositella Pipsaa asunnonvälittäjäksenne.

Torsten Winter

Kokonaisvaltaista palvelua

Olimme hautoneet ideaa asuntomme myyntiin laittamisesta, mutta mitään konkreettista emme asian eteen olleet tehneet. Meille oli 7 vuodessa muodostunut tiivis suhde asuinalueeseemme Matinkylään ja asunnonvaihtoa miettiessämme totesimme haluavamme pysyä tutuissa maisemissa mikäli se vaan on mahdollista. Sitten samaan taloyhtiöön, naapuritaloomme tuli myyntiin juuri sopivankokoinen (isompi) asunto, jota päätimme mennä katsomaan. Siellä, ajan patinoimassa ja isoa remonttia vaativassa asunnossa, meidät vastaanotti aurinkoisesti hymyilevä Pipsa. Emme ehkä sillä sekunnilla ihastuneet asunnon kuntoon, mutta ihastuimme Pipsan helposti lähestyttävään ja ystävälliseen tyyliin. Saimme rauhassa kierrellä asuntoa, mutta silti Pipsa osasi olla näyttötilanteessa oikealla tavalla läsnä. Kotiin palattuamme totesimme, että haluamme tuon asunnon sen kunnosta huolimatta ja pian teimme myös päätöksen palkata Pipsa myymään omaa asuntoamme. Aina sanotaan, että kaikki elämän asiat pitäisi kilpailuttaa, mutta tässä asiassa uskoin hyvään ensivaikutelmaan – enkä turhaan. Kuultuamme Pipsalta kaikenkattavasti hänen toimintatavoistaan oli helppo päätyä tekemään yhteistyötä hänen kanssaan, muita vaihtoehtoja edes kartoittamatta.

Pipsa on erittäin sitoutunut ja motivoitunut työhönsä ja hän tekee kaiken huolellisesti, paneutuen – ja kaiken lisäksi täydellä sydämellä. Pipsan tyylitaju näkyy kaikessa hänen tekemisessään ja esimerkiksi hänen käyttämänsä ammattivalokuvaaja otti asunnostamme niin hyvät kuvat, että aloimme lähes katua asuntomme myyntiin laittamista kuvat nähtyämme! Taloyhtiössämme tuli sattumalta samaan aikaan myyntiin kaksi muutakin lähes samankokoista asuntoa, mutta ne eivät selvästikään olleet meille uhka, sillä meidän asuntomme meni kaupaksi nopeasti ja ne kaksi muuta… noh, se lienee toinen tarina. 😉

Elämässä kaikki ei aina mene putkeen, mutta näissä asuntokaupoissa; sekä vanhan asuntomme myynnissä että uuden asuntomme ostossa, kaikki asiat sujuivat hienosti ja siitä suuri kiitos kuuluu Pipsalle! Saimme myytyä vanhan asuntomme nopeasti ja sopivalla hinnalla ja saimme ostettua juuri sen yhden ja ainoan haluamamme naapuritalon asunnon. Voimmekin sanoa olevamme Pipsaan tuplasti tyytyväisiä! 🙂

Hirmasto + muu perhe

Tämähän sujuu kuin tanssi!

Onnekseni minulla ei ollut kiire asuntoni myynnin kanssa. Aloin perehtyä siihen liittyviin asioihin jo puolisen vuotta ennen kuin tanssitutun kautta sain vihjeen ”asunnonvälittäjästä, joka tekee paljon enemmän kuin vain välttämättömimmän.”

Siinä vaiheessa olin tavannut jo monenlaisia kiinteistönvälittäjiä. Pipsa oli ensimmäinen, jonka asiantuntemus oli niin vankkaa ja lähestymistapa ei-aggressiivinen, että tiesin löytäneeni sopivan välittäjän!

Pystyin täysin luottavaisesti antaa Pipsan hoitaa kaiken. Hän piti minut aina ajan tasalla ja hoiti kaikki paperi- yms. tarvittavat hommat niin, ettei minun tarvinnut olla huolissani mistään.

Kategoriassa ”paljon enemmän kuin välttämätöntä” oli muun muassa yksityiskohta,kun sain Pipsalta vinkin hänen taitavaksi ammattilaiseksi tuntemastaan sisustussuunnittelijasta sekä luotettavasta remontoijasta. Olin erittäin iloinen, kun sain apua uuden asuntoni remontin ja sisustuksen suunnitteluun!

Suosittelen erittäin lämpimästi Pipsaa!

SuviAnn Siirilä

040 554 7675

Ballabella – Tanssivat helmet

www.ballabella.fi

Pipsa on loistava!

Kilpailutimme muutaman välittäjän ja Pipsa oli ehdottomasti paras.

111 neliöinen kerrostaloasuntomme Matinkylässä myytiin jo ennen ensiesittelyä!

Pipsa on ammattitaitoinen, luotettava ja nopea. Hänen ansiosta asuntomme myynti sujui kun tanssi.

Victoria Blåfield perheineen

Espoo 11/2014

”Kiitokset Pipsalle!

Hän vakuutti minut perusteellisesti omalla sitoutumisellaan ja asenteellaan toimeksiantoa kohtaan. Hienot valokuvat asunnosta netissä ja myyntiesitteessä, eikä loppujen lopuksi tarvittu edes julkista näyttöäkään, tarjous ja kaupat kotiutuivat ennen sitä!

Suosittelen lämpimästi kysymään Pipsaa välittäjäksi mikäli olet myymässä eteläisen Espoon alueella.

Suuret kiitokset omastani sekä perikunnan puolesta
Jarmo Johansson Espoosta”

Hei Pipsa,

Kiitos asuntomme myynnistä, jonka hoidit todella hienosti. Erityisesti huomioitavaa on se, että asuntomme myynti ei ollut mikään helppo tehtävä asunnon suuresta koosta johtuen. Erityiskiitokset siitä, että olet ottanut asiakkaasi vakavasti ja kohdellut asiakastasi erittäin asianmukaisesti. Vielä lisäkiitos siitä, että asunnon myynti ei ollut teollista toimintaa vaan henkilökohtaista erittäin hyvää palvelua.

Voimme ja suosittelemme lämpimästi sinua muillekin asunnon vaihtoa tekeville.

Vielä lisäkiitokset erittäin asialliselle valokuvaajalle, joka otti asunnostamme erittäin laadukkaita kuvia netti-ilmoitusta varten ja kiitos myös stailistille, joka myös hoiti asiat hyvin ja edisti asuntomme myyntiä.

Tyytyväiset asiakkaat Ville, Arto ja Pia

Yritimme myydä asuntoamme tuloksetta useita kuukausia rakennusprojektin aikana.

Naapurimme suositteli meille Pipsaa ja päätimme palkata hänet myymään asuntoamme.Pipsa tarttui välittömästi toimeen ja laittoikin kotimme, uusilla ammattilaisen ottamilla kuvilla, parissa päivässä myyntiin.

Pipsan työskentelytyyli olikin erittäin tehokasta, ammattitaitoista ja laadukasta. Pipsa sai asuntomme myytyä nopeasti huonoista taloussuhdanteista huolimatta.

Voimme suositella varauksetta Pipsaa kaikille asunnon myyjille ja ostajille!

Terveisin Marco, Karin, Eliot ja Kyra

Olin jo pidemmän aikaa katsellut netistä asuntoja ihan vaan huvin vuoksi. Asun kerrostalossa ja tiesin kyllä, että jossain vaiheessa, kun löydän omannäköiseni asunnon haluan muuttaa rivitaloon. Sitten yhtäkkiä se asunto oli silmieni edessä. Kävin katsomassa sitä ja tutustuin Pipsaan. Hän antoi jo silloin erittäin hyvän vaikutelman, hänen kanssaan oli helppo jutella ja hän selvitti kaikki mielessäni olleet asuntoon liittyvät asiat ja vastaukset kysymyksiini. Kun varmistin pankin kautta, että minulla on mahdollisuus ostaa tämä asunto pyysin Pipsaa arvioittamaan nykyisen asuntoni, sillä oli mielestäni järkevää pitää sama välittäjä molemmissa kaupoissa. Pipsan kanssa juttelimme usein pitkään (välillä myös kaikesta muusta kuin asuntokaupoista…) ja hänet sai aina tarvittaessa kiinni. Pipsa selvitti kärsivällisesti ja aktiivisesti kaikki tarpeelliset asiat, selitti minulle kaiken ymmärrettävästi ja asiat etenivät reipasta vauhtia. Ammattivalokuvaaja otti hyvät kuvat ja asuntoni myytiinkin heti ensimmäisen näytön jälkeen.

Olen kaikin puolin erittäin tyytyväinen välittäjääni. Hän on todella iloinen ja positiivinen persoona, jonka kanssa on ilo tehdä asuntokauppaa. Voin vilpittömästi suositella häntä muillekin asuntokauppaa suunnitteleville!

T: Elina Vänskä

Kokemuksemme yhteistyöstä asunnon myynnin suhteen olivat pelkästään positiivisia. Olimme erittäin tyytyväisiä tarmoon millä asiaan paneuduttiin. Ammattitaitoisesta otteesta kaikessa, niin kohteen esitteen tekemisessä, valokuvista, hinta-arvioinnissa, esittelyistä ja raportoinnissa esittelyiden jälkeen. Kaikki tämähän johti siihen, että kohde myytiin alle kahdessa viikossa.

t. Kirsi ja Risto

Annoimme Pipsalle asuntomme myytäväksi jo asuessamme satojen kilometrien päässä toisella paikkakunnalla. Pipsa auttoi kaikissa vanhan asuntomme myyntiin tarvittavissa järjestelyissä, mikä helpotti paljon meidän perhettämme, jossa lapsetkin ovat vielä pieniä. Pipsa huolehti kaikista meidän toiveistamme ja asunnon myyntiin tarvittavista käytännön järjestelyistä ammattimaisesti. Olemme tyytyväisiä Pipsan työhön kokonaisuudessaan, josta tuloksena oli asuntomme nopea myynti haluamaamme hintaan.

T. Jukka ja Saija

Suosittelen ehdottomasti sympaattista ja kaunista Pipsaa lämpöisin sydämin. Helposti lähestyttävä, ammattitaitoinen ja intoa puhkuva omasta työstään.

Jos jotain kysyttävää oli sain infoa heti. Kaikista mukavinta oli, että Pipsa on kysellyt vielä kuulumisia kauppojen jälkeenkin.

Jos haluaa mahtavan kiinteistövälittäjän niin hän on se oikea!

Kiitokset vielä! t. Henna

Upea uusi remontoitu koti

Halusimme sinut välittäjäksemme, koska vaikutit aidolta ja luotettavan tuntuiselta välittäjältä. Välittäjältä, joka myy innostuneella ja ammattitaitoisella asenteella asunnon kuin asunnon. Ja senhän sinä myös teitkin! Sinä olet välittäjä, joka oikeasti teet mitä lupaat eli olet huippuammattilainen! Kiitos Pipsa!

Aurinkoisin terveisin,
Satu ja Mikko

Kiitos. Olet paras kiinteistömyynnin ammattilainen ketä koskaan olemme tavanneet. Ennen oman asunnon myyntiin laittoa, olimme kiertäneet reilun vuoden tutustumassa Espoon eri asuntokohteisiin ja tavanneet lukuisan määrän asunnon myyjiä ja välittäjiä. Todettakoon, että heitä on moneksi.
Luottamus Pipsaan ja hänen ammattitaitoonsa syntyi hyvin nopeasti ensi kohtaamisen aikana. Pipsa oli huoliteltu, avoin, asiallinen ja ystävällinen. Myytävää kohdetta saimme tutkia rauhassa, ilman tyrkytystä tai painostusta Kysyttäessä kohteen asiakirjat olivat selkeät, kuvat esitteessä valoisan ammattimaisia ja välittäjä osasi kertoa kohteen tilanteesta sekä alueesta selkeästi. Pipsan asiallinen tapa selvittää meidän tarpeitamme oli ymmärtäväinen ja lämminhenkinen. Yhteystiedot vaihdettiin puolin ja toisin. Näytön jälkeen totesimme, että Pipsa jos ketä, on se henkilö, jolle uskallamme antaa asuntomme myynnin. Luottamuksen tunne oli niin vahva.
Pohdimme kodin vaihtoa yli vuoden. Asuntohintojen laskusta ja suurista irtisanomista uutisoitiin päivittäin. Teimme kuitenkin Pipsan kanssa kodinmyyntisuunnitelma sopimuksen. Alkoi yli vuoden pituinen yhteinen matka. Pipsa jaksoi olla ymmärtäväinen ja luottavainen asunnon myyntiin, vaikka meitä välillä pitkittynyt kauppatilanne ja nollanäytöt puuduttivat. Positiivista tilanteessa oli, että meillä oli aina siistiä =D.
Pitkä myyntiaika johtui siitä, että halusimme saada tietyn tuoton myyntihinnasta. Laman alkua ja hintojen alenemista oli vaan ensin vaikea hyväksyä. Kaikesta huolimatta Pipsa jaksoi meidän jahkailua ja itsepäisyyttä hinnan alentamisen suhteen. Jos olisimme uskoneet ammattilaisen kokemukseen, asunto olisi kaupattu paljon nopeammin. Olemme Pipsalle kiitollisia siitä, että hän kunnioitti meidän haluamme ja ymmärsi irtipääsemisen vaikeuden. Tässäkään vaiheessa Pipsa ei painostanut tai hoputtanut tekemään päätöksiä, joihin emme olleet vielä valmiita. Myös ns. nollanäyttöjen jälkeen Pipsa jaksoi aina olla ystävällinen, positiivinen ja luottavainen kohteen kauppa-arvoon. Hänen iloinen ja ammattimainen asenne motivoi meitäkin luottamaan että kauppa syntyy kun se oikea asiakas sieltä löytyy.
Yleisistä nolla näytöistä huolimatta, asuntoon kävi tutustumassa useitakin ostajaehdokkaita yksityisnäytöissä. Ostajaehdokkaat jotka asunnostamme kiinnostuivat, saivat hyvää kohtelua. Pipsa kuunteli ja oli heidän tarpeistaan kiinnostunut. Saimme aina samana päivänä tiedon siitä, mitä näytössä oli tapahtunut ja oliko kiinnostuneita ostajia. Pipsan avoin ja tiedottava tyyli tuntui mukavalta. Olimme aina tietoisia missä mennään.
Samanaikaisesti itse etsimme uutta pienempää kotia. Olimme usein ainoita, jotka kävivät näytöissä. Paikalliset välittäjät tulivat tutuksi. Kuulimme tuolloin nolla näyttö tilanteesta useilta kiinteistönvälittäjiltä. Tuntui että asuntojen myynti oli ihan jäässä. Joku välittäjä totesi 30 vuoden kokemuksella, että tämmöistä ei ole nähty edes edellisen laman aikana. Mikään ei liikkunut.
Mekin väsyimme ja päädyimme pitämään taukoa myynnistä. Osaksi myös siksi, koska toisella puolisolla alkoi yt – neuvottelut. Olimme tilanteessa, jossa kaikkia suunnitelmat ja unelmat laitettiin jäihin. Tällöinkin Pipsa jaksoi olla ystävällinen ja huolehtivainen ja lämminhenkinen. Sydän paikallaan, sanoisin.
Aikanaan perheen yt- neuvottelut selkenivät ja jatkoimme Pipsan kanssa asunnon myyntiä. Uudella hinnalla. Uusi ostaja löytyi nopeasti. Pipsa hoiti kauppaan liittyvät asiakirjat huolella ja tarkkuudella molemmille osapuolille. Hän oli auttavainen ja ystävällinen uudelle ostajalle ja auttoi meitä uuden asunnon hankinnassa. Kaupantekohetkeen asti Pipsa antoi käyttöönsä ammattitaitonsa ja kokemuksensa. Hän oli loppuun asti sitoutunut hoitamaan asioita meidän parhaaksemme. Kiitos Pipsa. Olet paras kiinteistöalan ammattilainen ketä olemme tavanneet.
Anne ja Sakke