Muutto uusiin tiloihin Tapiolaan

Kesällä uudistui myös työpisteeni, sillä aloitin uudessa Tapiolan Remaxissa osana monien samojen jo Merituulen Remaxissa tutuiksi tulleiden kollegoiden kanssa. Yrittäjiksi Tapiolan Remaxiin lähtivät Merituulesta kollegani Sirkku Puikkonen sekä Merituulen Remaxin yrittäjä Petter Frisk.  Niinkuin yksi asuntoaan myyvä asiakkaani asian minulle kiteyttikin,  “pääasia, että olet RE/MAXilla ja me “siirrymme”  mukanasi, joten mikään ei käytännössä muutu, vain maisemat.” 🙂 .

Näinhän se onkin, fyysisellä sijainnillani työskentelyn kannalta ei ole juurikaan merkitystä, sillä työhän tehdään pitkälti muualla kuin toimistopöydän äärellä. Työpiste on lähinnä se tukikohta, jossa olennaisimmat paperityöt tehdään. Itselleni tärkein kriteeri siirtymisessä Tapiolaan olivat ihmiset, joiden kanssa yhteistyötä olin tottunut tekemään aiemminkin ja joiden kanssa sitä halusin jatkaa myös vastedeskin. Vaikka välittäjän työ ulospäin voi näyttää yhden ihmisen toiminnalta, taustalla vaikuttaa kuitenkin monen työkaverin ja yhteistyön merkitys, mikä ei aina näy ulospäin ostavalle tai myyvälle asiakkaalle.

Tässä alla muutama kuva onnistuneesta avajaisillastamme sekä myös uudesta taitavasta tiimistämme Tapiolassa. Olet tervetullut milloin vain poikkemaan uudessa toimistossamme vaikkapa kahville. Liikkuvan työni takia kannattaa kuitenkin vaikka pikaisesti soittaa ensin, jotta ehdin itsekin paikalle :-).