Kaikki toimi hienosti. Ei tarvinnut huolehtia mistään.

Kaikki sujui hyvin ja erittäin nopeasti.

Ensivaikutelma oli hyvä ja pysyi koko prosessin ajan. Kävimme eräässä välittäjän esittelyssä josta jäi hyvä kuva ja päätimme pyytää häntä arviomaan myös oman asuntomme.

Meni kuten Strömsössä konsanaan – viikossa kaupat! Mitä muuta asiakas voi toivoa ja lähes täyteen hintaan! Pipsa on asiantuntija! Suosittelen 🙂

Kaikki sujui oikein mutkattomasti. Välittäjän viestintä oli toimivaa ja avointa, ja hän sai asiat tehokkaasti järjestymään myyjän ja meidän ostajien välillä.

En millään keksi mitään negatiivista sanottavaa mistään. Pipsa hoiti hommansa niin loistavasti!!

Välittäjä oli hyvin tuttu (vaimon sisko), ja alunperin siitä syystä en edes ajatellut häntä. keskustellessamme talomme myyntitavasta hän vakuutti osaamisestaan, ja päätimme valita hänet sukulaisuudesta huolimatta. asuntokaupasta jäi hyvä maku.

Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen ja tehokas. Asunto myytiin alle 12h. Voin lämpimästi suositella tätä välittäjää.

Erittäin positiivinen kokemus alusta loppuun, myynti oli koko ajan hyvissä käsissä. Ammattimaista ja luotettavaa toimintaa, jäi tosi hyvä maku…

Välittäjä vastasi viesteihin nopeasti ja muutoinkin hoiti neuvotteluprosessia erittäin tehokkaasti (jopa viikonloppuisin!), ja piti myös kaupantekotilaisuudessa huolen että kaikki tarvittava dokumentaatio toimitettiin osapuolille. Pipsa oli aina ystävällinen ja hänen kanssaan oli mukava tehdä yhteistyötä.

1 2 3 4