Pipsan käsiin voi luottaa tärkeän omaisuutensa myynnin vailla huolen häivää. Hän on huippu!

Olemme nopeaan kiinteistökauppaamme erittäin tyytyväisiä!

Olemme tunteneet Pipsan jo kauan ja saaneet seurata hänen opiskelu- ja työuraansa läheltä. Tiesimme että hän paneutuu työtehtäviinsä täysillä ja haluaa erottua joukosta positiivisesti. Meille Pipsa oli luonteva valinta suuren omakotitalomme välittäjäksi.

Laadimme Pipsan kanssa kohteesta perusteelliset esitteet brändeineen ja materiaaleineen. Kodistamme otettiin ammattikuvaajan toimesta todella upeat ja edustavat kuvat ja tehtiin hieno video. Niiden perusteella alkoi mieleen hiipiä jo ajatuksia, että jos ei laitettaisiinkaan taloa myyntiin…

Kaikista myynnin valmisteluihin ja itse kaupantekoon liittyvistä toimenpiteistä saimme Pipsalta erittäin hyvän ja kattavan ohjeistuksen. Koko prosessi kaikenkaikkiaan hoitui ammattitaitoisesti, luontevasti ja hienotunteisesti.

Voimme lämpimästi suositella Pipsaa kotinne välittäjäksi. Tiedämme että hän paneutuu toimeksiantoon täsmällisesti ja sydämellä. Pipsa tähtää siihen, että kaikki osapuolet olisivat lopputulokseen mahdollisimman tyytyväisiä. Hän ei myy vain taloa tai asuntoa, hän myy kotia – ja sen huomaa ;)!

Kiitoksin,
Eija ja Antti Pitkänen